Varför jag rekommenderar alla att köpa en lösvagina

En lösvagina är en sexleksak för onani och den ser ut som en vagina. Leksaken kan vara mer eller mindre detaljerad, med mjuka blygdläppar och strukturerad insida för en verklighetstrogen känsla.

Om du hellre vill ha en funktionell design med ett stadigt grepp finns även sådana alternativ. Njutningen ter sig olika. För vissa är det viktigt med realism medan andra kanske hellre vill låta fantasin göra det mesta av jobbet. Jag köpte min lösvagina på vuxen.se.

Så fungerar en lösvagina

En lösvagina har vanligen ett hål eller ett grepp för skön onani. Du använder den när du vill onanera på egen hand eller tillsammans med någon. Då för du den fram och tillbaka över penisen med stöd av handen, eller så pumpar du helt enkelt på från höften. Här väljer du själv tempot!

Lösvaginor finns i form av sexdockor och i form av mindre varianter som är direkta kopior av riktiga vaginor. Kanske har du hört talas om Fleshlight? Många av sexleksakerna är gjorda av naturtrogna material. Somliga av dem har till och med en inbyggd vibrator.

Tips för att använda lösvaginor

Allra skönast känsla uppnås när du tillför vattenbaserat glidmedel. Då får du upp ett rytmiskt glid, som blir som en smekning mot penisen och som dessutom är skonsamt mot sexleksaken. Kom ihåg att rengöra leksaken efter att du använt den.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *